Despre noi

Despre Mirabilandia Impex S.R.L

Experti in producerea de fantani arteziene

SC MIRABILANDIA IMPEX SRL. este o firma specializata in fabricarea si comercializarea fantanilor arteziene,cascade de apa,a gardurilor prefabricate din beton armat si a figurinelor decorative (pitici de gradina, bucatari, animale, etc).Suntem o firma cu o lunga experienta pe acest segment de piata si prin activitatea desfasurata am reusit sa ne impunem ca un partener de nadejde pentru o serie de colaboratori din aproape toata tara

  • Gamă variată
  • Design unic
  • Din stoc sau la comandă
  • Prețuri corecte
  • Consultanță gratuită
  • Vânzări en-gros

Printre obiectele decorative care confera o anumita clasa unui spatiu si ii imbogatesc considerabil latura estetica se numara fantanile arteziene din piatra naturala sau arficiala.

Astazi, fantanile arteziene de interior sunt vazute ca niste detalii esentiale in tot mai multe spatii . Pe site-ul nostru gasiti cateva dintre modele de fantani, cascade pentru interior sau exterior.

Un alt tip de fantani arteziane produs si comercializat de noi sunt fantanile arteziene din roca artficiala. In comparatie cu cea naturala , roca artificiala se poate utiliza oriunde, chiar si in livingul casei dumneavoastra!

Unul dintre numeroasele avantaje ale fantanilor arteziene din roca artificiala este eliminarea etapei de santier de amenajare a fantanii, pentru ca aceste produse sunt prefabricate iar montajul se realizeaza in cateva minute, fara a crea praf sau e alte incoveniente, cum se intampla la montajul fantanilor artezienilor din roca naturala.